torstai 23. tammikuuta 2014

Elukkalääkäri visiitillä

Odotettu eläinlääkäri kävi visiitillä, kaikki pennut käyttäytyivät kunnolla, kaikilla pojilla oli molemmat kivekset laskeutuneina.

Ei ollut mitään huomautettavaa ja "terveen paperit saivat kaikki" ja merkinnän vireä, todellakin vireitä tapauksia ; ) ja sirutuksestakin selvittiin kunnialla!

Pakkasta vaan on päivisinkin ollut -20 asteen tuntumassa, niin ulkoilemaan emme ole päässeet, josko viikonloppuna sää vähän lauhtuisi. Sisällä on väliin aikamoinen vilinä 5 pennun ja kahden aikuisen koiran juostessa pentujen perässä- Jeren kiukutellessa pennuille, ei ole pelkoa että se osallistuisi.

Ihanasti on tullut eri luonteet esille.
Pasi ei kysy keneltäkään lupaa mihinkään, kiipeilee aidoista yli ja etsii itselleen jatkuvasti viihdykettä, teatraalisesti itkemässä kun velipojat rökittää kun on itse ensin käynyt kaivamassa verta nenästä.
Kauko taas on ihan kopio äidistään ja tulee luokse aina häntä heiluen-alatko parhaaksi kaverikseni meiningillä.
Andya taas kiinnostaa istuminen ja ihmettely, ei pahemmin hötky mihinkään suuntaan. Hauska noiden toimia on seurata.
Edi taas on sylikoira joka tykkää hiuksien natustelusta ja omaa varvas fetissin paljaisiin isovarpaisiin.
Lempi taas kuvittelee olevansa porukan älykkö ja innostuu joka päivä keksittyään uudestaan "pyörän" Pesusta tulevat pehmolelut aiheuttavat aina saman innostuksen-UUSIA LELUJA!
Muutama punainen poika edelleen etsii itselleen sitä oikeaa kotia, paljon on tullut "ns" turhia kyselyjä tai sitten mä vain olen turhankin tarkka. Tuntuu tämä koiramailman kummajainen innostavan sellaisiakin joka ei muutoin ole koirasta ollut kiinnostunut, eikä hankintaa tarpeeksi miettinyt  http://perradaunican.blogspot.fi/2011/03/rehellisyys-itsea-kasvattajaa-kohtaan.html

Komppaan täysin tätä toisen kasviksen kirjoitusta (Sori Heidi) http://perradaunican.blogspot.fi/2013/11/kun-menet-kaymaan-kasvattajan-luona.html ja lisäisin mielelläni vielä tähän, että olemme nykyään vauvaperhe, joten soitot mieluusti ennen klo 20.00 illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti