keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Lempi

Lempi saapui meille keskiviikkona hoitoon kun emäntänsä lähti reissuun. Oma lauma oli niin kuin arvata saattoi, mukulan kanssa toimeen tuleva, ainoistaan Nata joutaa olemaan eri tilassa, sen mielestä reviirille ei vieraita koiria suvaita ja sellainen se on ollut aina ei väliä minkälainen tai ikäinen tulokas on.

Lempille iski illalla aivopieru, koko päivän oli nätisti pihalla tekemättä kolttosia, 9 ijälkeen illalla katsoin ikkunasta ulos. "Kappas joku on käynyt kaivamassa kivipenkistä mullat, katteet, tuijat ja kivet ylös ja näköjään ikkunan alla oleva katepenkkikin on levitelty" syyllinen oli helppo löytää, sillä kun oli etujalat olkapäitä myöden mullassa. Ei tehnyt mieli kauheista päätä silittää kun isännän kanssa 10 aikaan illalla siivottiin tuhon jälkiä, hauskaa oli pidetty koko rahan edestä, murr sattuuhan näitä nyt on aidattu molemmat penkin kompostiverkolla, katsotaan mitä kolttosia neiti vielä keksiikään....kop kop....Murrrr....

"Hei!,susta jäi kuola jälki tähän!"

Lempillä on ihan super lyhyt karva ja kauniit värit

Essi edessä Lempi takana

Essi ja Naukkanen

Lempi ja Naukkanen ihmettelemässä voikukkaa


Kaikkille meillä käyneille pennuille, Kaukolle, Edille ja Lempille on yhteistä lapsista pitäminen, Kauko kyttää lastenvaunuja ja pysähtyy tapittamaan niitä vaikka keskelle vilkasta kävelykatua. Lempin omistaja taas miettii pitäisikö hänen majoittua Lempin kanssa kerrostalon pihamaan hiekkalaatikolla, Lempi kun tykkää niin paljon lapsista, aina vetämässä tenavien luo ja Edi taas riekkuu perheen pojan kanssa :)

Kummipoika 4 v on ylpeä Edin omistaja

Kuivia selatessa sattui myös näppeihin tämä opus, kuvaaja on varmaan ollut Heidi K? mun kameralla kun on ollut käymässä, Kaukolla ikää n, 9 viikkoa Naukkassella 4.5 kk, mukava löytö, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti