torstai 30. lokakuuta 2014

Remppaa

Piitkä väli ollut päivitysten kanssa, meillä on rakenteilla kaks uutta huonetta sekä koirien vanhaa huonetta rempataan Naukkaselle omaan käyttöön, rutiini juttu, lattiamaton vaihto ja seinistä vanha tapetit pois ja uutta tilalle...
Vaan seinässä kiinteästi kiinni olleet kaapit purettuamme löysimme kosteusvaurion, onneksi ei ollut pidemmälle päässyt ja viikon kuivattelujen ja puhaltimen huudattamisen jälkeen kuivaa on :)

Tämä tosin tarkoittaa sitä että wc:kin pääsee totaaliseen remonttiin, vaikkakin ihan varmuuden vuoksi, siinä siis menivät minun haaveeni siitä ettei ensi vuonna meillä ole mitään remontissa *_*

Kaiken näköisä pikkuisia puuhdetöitä on onneksi tehty. Pikkuhiljaa saisi tulla valmista, sillä remontista tule pölyä ihan mielettömästi ja mihinkään ei voi "paeta" kun työmaat sijaitsevat eripuolilla huushollia.

Autorata maalattuna puusohvan veto-osaan :)

Olohuoneen seinät pystysä ja pohjamaalikerros maalattuna

Facebookista tuli napsittua taas hienot kuvat Torstista joka siis asustaa Oulussa
Torsti 10 kk


Kuvia saimme myös Pasista joka asustaa Vantaalla toisen basenjin kaverina :)Pasi käpertyneenä Ketun kylkeen


Hyviä kuuluu myös kimppana pitämälleni Edille, Edihän asuu Kauhajoella vilkkaan nelivuotiaan pojan kaverina ja näiden kahden toilailuista on aina mukava kuulla... "Roni oletko piirtänyt oveen ja karmeihin tussilla- En, se oli Edi!- Mutta ei hän sillä oo peukaloa jolla pitää kiinni tussista ja ei se näin korkeelle olis ylettynyt- No se piti tussia suussa ja hyppi!..."  Joopa joo ; )

Kesäillan viileydessä on mukava pulahtaa paljussa ;)


Kuvat Josefiina N, Jonna H ja Heidi T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti