tiistai 17. maaliskuuta 2015

Elämä yllätää

Meillä vietettiin menneenä viikonloppuna suvun nuorimman ristiäisiä. "Kekkerit"olivat onnituneet ja ruoka oli hyvää ja kakku kans :) Koirat olivat siivosti, moni ihmetteli mitä niille oli tehty kun niin hiljaa ja huomaamattomasti odottelivat pesuhuoneessa, lattialämmitys auttaa kummasti asiaa.

Yllättäen lauma lisääntyi väliaikaisesti yhdellä, Edin jäädessä meille. Mamma ja poika ovat laittaneet sisällä ja ulkona ranttaliksi eli ovat juosseen varsinkin pihalla niin, että on ihme ettei nurmikkoon ole jo kulunut reittiä.
Vanha piika Natakin suvaitsee väliin leikkiä ja painia pojan kanssa, sitten iskee joku unohduksen hetki eikä koko miekkosta siedetä edes samassa huoneessa, mutta kyllä se tästä tasoittuu.

Poika on kyllä ihan täysi kopio emästään luonteensa puolesta, Aukku on sen muutaman kerran yllättänyt nukkumasta ja kiivennyt päälle ja poika on vaan ihan onnessaan kun saa seuraa.

Ens viikonlopuna meillä onkin tupa täynnä kun Lempikin tulee perjantaina hoitoon viikonlopuksi, taitaa brindle karuselli pyöriä  :)

Essi edessä, Edi takana :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti