torstai 7. tammikuuta 2016

7vk

Piitkä päivitys.

Pennut ovat urheasti käyneet ulkoilemassa monta kertaa joka päivä vaikka tänäkin aamuna mittari näytti -29 eli kylmää on, pikaiset pissat ja kakat käydään töräyttämässä lähes kahdella tassulla seisten ja sitten keräännytään aidalle ja äkkiä sisään, huuurrrrr

Vieraita ja tuttavia käy lähes liukuhihnalla ja pennuilla kävi ensimmäinen koiravieraskin kun Essin edellisen pentueen lempi tyttö kävi pentuja katsomassa, taisi sitä hieman hirvittää kun jaloissa pyöri niin monta pientä naskali hammasta.

Lempi haistamassa hurjaa Siiriä!


Lempi "piilossa" pöydän alla


Pennuilla on omasta aitauksesta päästyä aina ihan järjettömän kova meno päällä ja yleensä Essikin laittaa ranttaliksi ja juoksee lähes pitkin seiniä ja liukuu milloin mihinkin suuntaan lattialla.
7 viikkoakin tuli tiistaina mittariin ja sen kunniaksi nappasin kakaroista vähän edustavampia otoksia, toisista hieman selvempiä kuin toisista, kaikki kun eivät malttaneet pysähtyä posettamaan herkuista huolimatta :)

Asta

Asta

Anni

Siiri

Siiri

Reino ja Rami

Topi

Topi

Reino

Rami
Korvilla on hassu kehitysvaihe meneillään, vuoroin ovat puolilurpat ja vuoroin pystyssä, tilanne saattaa vaihdella saman päivänkin sisällä, eiköhän nuokin kohta pystyyn jämähdä, yhtään lurppakoirvasta basenjia en tiedä tai tunne  :) Hännät ovat kaikilla jo vähintään yhdellä kikkuralla eli kovasti jo muistuttavat aikuista otusta.

Pennuista Topi ja Siiri etsivät vielä sitä omaa kainaloa. 

Topista taitaa aikuisena kasvaa hieman normi urosta korkeampi eli varmaankin n.47 korkea, eikä mikään raskas rungoltaan, muttei kuitenkaan mikään kukkakeppikään, Topi rakastaa jahdata liikkuvia karva asioita ja jos tulevaa omistajaa yhtään viehehommat kiinnostaa niin Topista saisi niihin hommiin varmaankin oivan kaverin. Pesupallolla pelaaminen on tämän miehen suurin hupi ja siihen leikkiin ei välttämättä muita tarvita eli pärjää yksinkin.

Siiri taas on huomaamaton kunnes iskee terävät naskalinsa varpaaseen, vähän sellainen muiden mukana menevä tyyppi, joka ei omasta olostaan suurta numeroa nosta paitsi sitten kun kokee, että nyt hänelle on tehty vääryyttä niin johan löytyy "mykästäkin" ääntä.

Laitahan viestiä jos sinulta löytyy Basenjin mentävä kolo kainalosta ja tule tapaamaan!

Ensi tiistaina pennut pääsevät tarkastukseen sekä samalla saavat sirut. 
Torstaina lähtee pennuista ensimmäinen, kun Reino lähtee Vantaalle :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti