maanantai 15. toukokuuta 2017

Torsti kilpailee


Torsti (Bastillin Andy McRed) sai kutsun CVM-17 maastokilpailuun, johon kutsun saadakseen piti kuulua viimevuoden neljän kärkeen maastopuolella.


Tästä kunniasta olin jo otettu, itse olen aikanaan ollut mukana oman koiran kanssa ja tunnelma noissa kisoissa on mielestäni vielä enemmän odotusta ja toivoa täynnä, verrattuna tavalliseen kilpailuun, ottaahan tuolla toisistaan mittaa aina parhaimmisto.

Ensimmäisen erän jälkeen Torstilla oli pisteitä 234 eli eroa seuraavaan vain 1 piste, Hui!. 

Mutta kuntoa ja intoa riitti vielä seuraavaankin erään ja pisteitä 233! ja kirkkasti kisan voittoon yhteispistein 467! Who hoo!!! 

Hyvä Jonna ja Torsti. Kasvistäti on ylpeä ja tietää kuinka suuren taustatyön tämä on vaatinut. 

Onnea myös muille kisoihin osallistuneille, Serttin saaneille aja muutoinkin tuloksiisa tyytyväisille! Missään rodussa ei jaettu yhtään diskiä!


Virallinen tittelirivi siis nyt:

FI MVA, FI KVA-M, DVM-16, RTK1, CVM-17 Bastillin Andy Mcred

Kuvat: Jonna Harju
Torsti on A-pentueen viidestä pennusta ainoa, joka on ottanut osaa aktiivisesti harrastustoimintaan, sinänsä sääli kun potenttiaalia koko pentueelta löytyisi näyttöön ja käyttöön, mutta tästä yhdestäkin menijästä olen enemmän kuin iloinen. Kaksi muuta on käynyt viehettä jahtaamassa muutaman kerran ja viettiä niiltäkin löytyisi ja basenji nauttii kun saa tehdä sitä mihin se on aikanaan luotu, ajamaan saalista, viis tuloksista tai titteleistä.Essin ilmoan tänä vuonna ainakin kerhon omiin kisoihin, katsotaan mennäänkö muuallekkin, Asta saa vielä kasvattaa päätään ensi vuoteen, eli aloittaa kilpailemisen vasta kun täyttää kaksi, hiljaa hyvä tulee, vaikka kuntoa ja vieheviettiä löytyykin ja pakarakinkut on kuin broilerilla ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti