torstai 27. heinäkuuta 2017

Basenji yhdistyksen maasto mestaruus

Jumesniemelle startattiin aamulla Einarin ja kolmen basenjin voimin, tosin vain Essi oli ilmoitettu kisaan ja muut saivat toimia seuraneitenä.

Tosin kilpailupaikalla etsittiin niin kutsuttua nolla koiraa ekaan lähtöön ja niin pääsi ekaa kertaa elämässään Asta maastovieheen perään koppineen ja mantteleineen.

Se veti radan hienosti ja lähettäjä joka oli etukäteen sanonut rataa vaativaksi ihmetteli kun ei toinen edes läähätätai näytä mitään väsymisen merkkejä, jälkeenpäin kuulin että seuraavana juossut grey oli ollut ihan poikki.

Essi oli kisan vanhin osallistuva basenji ja alkuerässä se saikin juosta vajaa 2 veen kanssa kilpaa, mutta hienosti varttuneenpi leidi meni nuoren miehen seurassa.

Finaalissa saatiin juosta tricolorin pojan kanssa ja hauskaa näytti molemmilla olleen ja lopulta Essi oli hienosti neljäs :)

Torsti , Essi ja Asta.
Hetkeä myöhemmin Asta bongasi pellolta lokin ja sitten mentiin ja kovaa ja takasinkin tultiin kun linnut oli saatu hätisteltyä lentoon ja immeisetkin saatu säikäytettyä.Siskonkin piti käydä nappaamassa Edi kyytiinsä, mutta jotenkin mystisesti nukkui pommiin ja lopulta Edi vietti vieraanamme alun suunnitellun 4 yön sijaa liki 6 viikkoa. Aiheestakin isäntä jo muutaman kerran kysyi, että onko mulla joku salainen sopimus Edi meille jäämisestä. No ei ole, niin hullu en ole että sekalauman huolisin :) Vaikka muutoin vaivatta menikin joukon jatkona.

edi, Asta ja EssiKuvat Jonna Harju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti