lauantai 22. joulukuuta 2018

Dedline lähestyy

Sen kunniaksi laitettiin pentulaatikkokin pystyy lasten avustuksella. Toki nuo mielellään ryhmittyvät, sekä lapset, että koirat yhteen läjään :)


Nälkäisen otuksen päivystämistä, neiti popsii vain n. 7 pienenpää ateriaa päivässä, mutta aina vaan on nälkä.


Tässä kuvassa ollaan elegantin possun kanssa vuorokausilla 57, ekasta astumisesta, viimeisestä sitten 53. saas nähdä koska siis jakaantuu :)

 Sitä alkaa koneen uumenista etsimään sitä yhtä tiettyä kuvaa ja törmääkin moneen hienoon kuvaan ja muistoon vuosien varrelta.
Nää kaks kotona viilettävää raitaotusta on kasvaneet omien mukuloiden kanssa, parempia pitkäpinnaisia otuksia saisi hakemalla hakea.
Aurora oli 2 kk ja 1 vrk vanha kun A pentue syntyi. Hieman päälle 2 v kun B pentue tupsahti maailmaan, kotiin tuosta jäi Asta.
Essin haku Sveitsistä oli sekin 7 vuotta sitten hieno reissu, hienonpaa otusta ei olisi kotiin voinut saada, luonteen, terveyden tai ulkomuodon puolesta, toki tuo viimeinen on mennyt vähän hukkaan, kun en näyttelykärpänen ole.
Sitten tää omakin jälkikasvu on hienosti kasvanut ja monessa mukana, ensi vuonna tässä kuvassa on taas yksi prinsessa lisää, mutta odottavan aika on pitkä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti