sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Pennut 4 ja 5 viikkoa

Aika on mennyt huimaa vauhtia ja Astan pennut ovat jo 5 viikkoa ja Essinkin pötkylät tulivat jo kuukauden vanhoiksi! Molemmat pesueet syövät Vaiston pentu raakaa kielet pitkällä.

Astan pennut osaavat jo hienosti hakea pissapaikan nukkumapaikan ulkopuolelta.

Viikko on ollut kiireistä aikaa, koska meillä on käynyt tiuhaan pentujen katsojia, viimeksi tänään yksi perhe ihmetteli aikuisten koirien luonetta, ne kun vaan pötköttelivät pitkänään koirahuoneen sohvalla tai koittivat kilvan kiivetä hienovaraisesti toistensa ohi rapsutettavaksi.

Eivät kuulemma ole yhtään niin hankalan oloisia elävässä elämässä, kuin mitä koirakirjat antavat rodusta ymmärtää, mutta mulla mielestäni onkin keskivertoa lunkimpia tyyppejä ja puolet edellisestäkin pennuista on mennyt ensimmäiseksi omaksi koiraksi ja hienosti on sujunut.

Näitäkin pentuja on lapset sylitelleet ja sylissä ne rauhallisesti käyttäytyvätkin :)

Suurimman osan päivästä nämä kääryleet silti enimmäkseen vielä nukkuvat, hereillä olo kuluu keskenään painien tai syliteltävänä.

Osa pennuista on vielä vapaana eli rohkeasti vaan viestiä jos rodussa joku asia mietityttää tai haluat tulla koiriin tai pentuihin tutustumaan :) Suuren suosion saaneesta "Mustikista" eli trikki ylläripoika on löytänyt kodin, eli häneen kohdennettuja trikkikyselyitä ei kannata laittaa :)

Alla Astan ja Carloksen jälkikasvusta kuvia:

Essin ja Pasin jälkeläisiä :Ei kommentteja:

Lähetä kommentti