tiistai 10. kesäkuuta 2014

Erkkarituomisia

"Lempi" Bastillin Apple Of My Eye

Brindle. Hieman kapea pää, mutta erittäin naisellinen ilme. Ihastuttava kaulan kaari. Kauniisti kaartuvat kylkiluut. Neliömäiset ääriviivat, hyvin kissamaiset tiiviit takajalat. Vakaa selkälinja. Hyvin asettunut häntä. Antaa hieman pitkälinjaisen vaikutelman. Liikkuu todella kauniisti, kaunis sivuprofiili liikkeessä, hieman huolimaton johtuen nuoresta iästä.
PEK EI SIJ


"Kauko"Bastillin Aviator `N Me

Erinomaiset kulmaukset takana, hyvin asettunut häntä. Hyvä luusto. Todella lupaava. Ihastuttava pää ryppyineen, Niska kiinnittyy kauniisti hyväasentoiseen lapaan. Hieman huolimaton liike, voisi parantua lyhyemmällä hihnalla esittämällä.
PEK EI SIJ


Edi "Bastillin Ants `N The Pants

Brindle, Korkeat jalat, neliömäiset ääriviivat. Hyvin asettunut häntä. Laskevat kylkiluut. Tyypillinen ilme, Esittäjän pitäisi viedä koira lyhyemmällä hihnalla, mutta on hyvä, että koira liikkuu löysällä hihnalla.
PEK 3


Jere "Ajibu Ebony Eyez"

Huomattava, hyvässä lihaskunnossa, neliömäinen olemus. Vaihtamassa karvaa. Hyvin tasapainossa. Kauniit tummat silmät. Riittävävästi kulmautunut. Kynnet pitäisi leikata oikeasta jalasta. Säilyttää selkälinjansa liikeessä, hieno ulottuvuus etuliikkeesä, mutta hieman huolimaton luokse tullessa.
KÄY ERI


Ihan siis olemme tyytyväisi Lauantain antiin, kiitos Hanni esittämisavusta.
Sunnuntaiksi emme jääneet, Essi onnistui loukkaamaan itsensä viimeviikon keskiviikkona kissajahdin yhteydessä ja se nilkuttaa edelleen, eläinlääkärin mukaan lavassa on vain todennäköisesti pehmytkodosvamma, tai korkeintaan hiusmurtuma. Määräsi häkkilepoa 1-8 viikkoa, kunnes koira on kunnossa. Mamma vaihtoi sen omaan huoneessa oleiluun, mikä ottaa koville, tuo kun juoksee vaikka yksikseen pitkin pihaa.
Harmitus on kova, sillä Essi olisi ollut kovaa valuuttaa Erkkarissa, väliin jää myös ensi viikonlopun kisat Mustialassa :/

Katsotaan nyt, kauanko paraneminen kokonaisuudessaan sitten kestää. Ja mihin koheltaa itsensä seuraavaksi, nyt tielle osui puu kun liian innokkaasti kissalle annettiin kyytiä.

Kuvia tulee myöhemmin, sillä oma kamera ei tullut näyttelyyn mukaan.
1 kommentti:

  1. Eipä mittään. Kiva oli poikaa esittää. Ihmettelen kyllä vähän tuota kommenttia remmin pituudesta.. Noh, aina ei voi ymmärtää :-P .

    VastaaPoista