perjantai 11. syyskuuta 2015

Pentuja pukkaa

Badu tuli meille eilen kosiskelemaan Essiä, Essin mielestä aika oli nyt! Ja väliin jo pelkäsin, että raukka parka kohta raiskaa Badun, jota kyllä nainen kiinnosti, mutta ensin piti tutkia, että mihinkäs residenssiin sitä oltiinkaan saavuttu.

Herrasmiehenä piti kosiskella pitkään ja hartaasti, mutta mihinkäs sitä kiire olisikaan valmiissa mailmassa, kyllä se vietti sitten "ajaa tikanpojan puuhun" kun on oikea hetki.

No meillä herättiin perjantaina aikaisin, Einari tuumas, että nyt on nukuttu ja voitais nousta.
Isäntä lähti töihin klo 7 ja pariskunta aamupissalle ja sitten sisään,

Einari alkoi vaatia aamupuuroa ja sen keittoon sitten lähdettiin kun pariskunnalla tuntui olevan taas pitkään ja hartaasti moodissa-esivalmistelut meneillään olkkarin puolella.
No kesken puuronkeitonhan ne sitten yllättivät ja Einarikin sai puuronsa puolituntia myöhässä, mutta niin meillä sitten odotetaan pentuja saapuvaksi 12.11

Tiedustelut tervetulleita

Sekalainen kuvapläjäys tältäpäivältä-Perjantailta


Pihalla oli ihan liian julkista, siellä ei edes toiseen katsottu ;)Välipalaa, että jaksaa taas

Badu ja Aurora, joka taiteili vahaliidulla ikkunaan 

On tuo vaan ihan mieletön otus, automatkan oli hipihiljaa kun haettiin, vaikka etukäteen oli varoitettu, että huutaa mutkaisella tiellä, vähän ennen kotio tulemista sanoin, että mahtaako se olla kuollu järkytyksestä kun ei mitään kuulu. Puh ja pah häkistä löytyi virkeä otus, joka kävi pihan pimeässä läpi, tervehti Ajokin ja jatkoi matkaa omistajan elkein.

Mukuloiden kanssa tuo on kuin unelma, en uskonut että toista yhtä harvasoluista tapausta onnistuisin kohtaamaan kuin Essin, nyt on sekin löydetty,

Aurora haluais koko ajan puuhailla sen kanssa ja aamun enimmäinen sanakin oli "Badu" . Mutta pariskunta on onneksi löytänyt ne rauhalliset hetkensä ja siemenet on kylvetty, nyt toivotaan, että itää, laskettu olisi 12.11

Aamu olikin sen verran rankka koirien mielestä, että pariskunta nukkui liki koko illan, pientä leikkituokiota lukuunottamatta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti