perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tiistai illan huumaa

Isännän kanssa poistuimme kaupoille.

Jere jäi Natan kanssa keittiö-eteinen akselille ja Essi Edin kanssa omaan huoneeseen.

Olimme poissa muutaman tunnin.

Takaisin palattuamme meitä kohtasi mielenkiintoinen näky. Ensimmäisenä ihmettelimme miten kiivit ovat lattialla? Seuraavaksi lattialta tuli vastaan  P Sompin postikortit askarreltuna, onhan niiden pakko olla ruokaa kun ovat muoviin pakattuja.

Pesuhuoneen ovi oli avattuna, vaatteet tutkittuina, taskut käännettyinä.

Tässä vaiheessa arvasimme jo Jeren olleen asialla, se kun on viimeaikoina harrastanut ruuan etsintää enempi ja vähempi, saaliiksi aiemmin saadut grilliripsit ja leipä ovat "hieman" innostaneet poikaa.

Olkkarin koiraportin kaltereiden välistä oli koittanut vetää läpi isännän viikonloppuna käytössä ollutta reppua, mutta huomattuaan, ettei se sisällä ruokaa oli siirtynyt haromaan porttia, joka on malliltaan heiluri portti. Eli vaikka portti normaalisti pysäyttää koirat, eli ottaa alhaalta kiinni on sitä nyt hampaat irvessä revitty auki.

Lopputuloksena oli olkkariin pääsy josta oli löytynyt kunnon potti, eli Elovena kaurakinuski välipalakeksijä viikonloppuna erkkarissamukana olleesta repusta, joita oli papereista päätellen mässyttänyt kymmenkunta kappaletta.

Edille tämä näky oli ollut liikaa, se oli kaikista mahdollisista seinällä roikkuneista ruusukkeist akäynyt nappaamassa Jeren Best In Show käyttisruusukkeen ja repinyt sen pieniksi paloiksi, muut samalla korkeudella olleet ruusukkeet olivat koskemattomia. Karmaako?

Samaan syssyyn oli vedetty koirahuonee verhot alas, pienistetty patjan suojus ja tehty mielenosoitus pissat sänkyyn, kun et jakanut sun keksiä??? Ihan kun Jereä olis sen pissimiset kiinnostanut, mutta voin kuvitella Edin ketutuksen määrän kun Jere on kovaa ääneen mässyttänyt keksi kerrallaan paperit auki ;)

Emäntää tilane vain hyvitti, isäntä murehti ruusuketta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti