perjantai 13. toukokuuta 2016

Ulkosiitoksen iloja :)

Saimme iloksemme Hillan ex Annin kylään viimeisimmästä pentueesta. Kovasti oli neito muuttunut, melkein en enään tunnistanut.


Avongara taustahan tuossa on selvästi näkyvillä,.. kapea pää, hieman löysäkieppinen häntä (1 kierros) kai on ne silmiinpistävimmät seikat, josta sen eräs toinenkin basenji immeinen oli heti tunnistanut Badun tyttäreksi :) Toki neidossa oli myös hienoja seikkoja, kaunis askellus, hieno kajali silmien ympärillä ja kaunis leveä reisi, sekä paljon muita kauniita yksityiskohtia :)

Ihanan valloittavan ja energisen luonteen lisäksi neidossa oli loputon uteliaisuus ja virta.
Mikä tuo on?, voiko sen syödä? Miltä se maistuu? voiko sen kaivaa ylös? Joko mennään?, mihin mennään? Minäkin osallistun!

Sulassasovussa mentiin muiden kanssa,
Miro oli suurimman osan ajasta narunpäässä kiinni, olisi pienet leikkivät basenjit saaneet muuten liian kovaa kylkeenajoa siltä, se kun ei useinkaan tunnista omaa kokoaan.

Astan kanssa olivat jo molemmat aavistuksen isompia kuin äitinsä, tuskin kumpikaan enään paljoa kasvaa, vaan niin eri mallisia kropalta, että vaivoin sisaruksiksi tunnistaa, sitä tämä ulkosiitos teettää ja hauska olisi päästä samaan aikaan koko seitsikkoa vertaamaan :)

Kakaroiden kanssa tuokin tuli hienosti toimeen ja sylissä oltiin rentoina, hyvin hoidettu ja pidetty kaikinpuolin!:) On aina mukava nähdä ja kuulla kakaroiden kuulumisia!
Hilla
Kauko

Jostain syystä näen paljon tässä kehitysvaiheessa yhtäläisyyksiä Kaukoon samassa iässä, (Essin ekan pentueen kimppaurokseen, josta nyt keväällä tuli palliton, Molemmat siis kuvissa 5 kk vanhoina)Asta taas on rungoltaan enemmän isänsä tyyppinen, kuiva, kapea ja lihaksikas, huomattavasti korkearaajaisemman kuvan itsestään antava kuin emänsä Essi, näitä ulkosiitoksen iloja, ei samasta muotista ollenkaan valettuja, Mielenkiinnolla odotan, miltä pesue näyttää vaikka 2 vuotiaana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti