keskiviikko 10. elokuuta 2016

Edi kyläili

A-pentueen Edikin vieraili omistajineen meillä viikonlopun, hieman mua etukäteen jänskätti, että miten menee kun Edi ei ole hirveästi ollut muiden kanssa tekemisissä.

No mutta hyvinhän se joukossa meni, Jeren vanha ylisuuri kisakuonokoppa keikkui sen nenällä kun ajattelin , että sillä kyllä palaa käpy Miron hävyttömyyteen, edellä mainittu on aika kovakouraista juoksuseuraa varsinkin Astan kanssa ja kun +30 kiloa nappaa täydessä vauhdissa leikin lomassa takajalasta tai niskasta kiinni niin siinä saattaa tottumattomalla kaverilla tehdä mieli antaa palautetta kohteliasta juoksutavoista.

Ennen lähtöään napattiin muutamat kuvat 2v 7 kk vanhasta miehekkeestä :) Edihän ei ole mikään iso poika, nippanappa äitiään korkeampi eli n.42 ehkä jopa hyvänä päivänä varpaillaan 42.5cm..
Tämä on todella tarkka herkuista, eikä mikä tahansa marketin koiran herkkunappi kelvannut, ei edes possun korva, kuivattu ankanfilee saikin sitten jo nenän toimimaan :)


Natastakin olemma saaneet kuulumia, se kävi eläinlääkärissä arvioitavana ja sai tehokkaat kipulääkkeet (Metacam) ja samalla löydettiin sydämmessä läppävika ja aloitettiin niveliä tukeva glugosamiiniruoka.

Ensimmäisenä päivänä oli saanut tupla annostuksen kipulääkettä ja muutaman tunnin kuluttua kirmasi jo kuin nourempikin pentu, muutaman viikon kuluttua arvioidaan jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti