maanantai 1. elokuuta 2016

Hyvinkään Maastot

Auroran kanssa suuntasimme katsomaan Hyvinkään maastoja, mukaan oli ilmoitettu kokonaista 23 kippurahäntää, joista peräti 5 ensikertalaista.
Omista en ollut ilmoittanut ketään, eivät ole juoksukunnossa ja puolikuntoisen kisaan vieminen tekee hallaa itselle ja kisakumppaneille, diskiherkkyys kun kasvaa kun kunto ei riitäkkään radan suorittamiseen ja ketuttaa jos kaveri pärjääkin paremmin, niin se on herkästi naps toiseen kesken juoksun, toki on niitäkin yksilöitä joiden pääkoppa ei kaverin kanssa juoksua kestä, toisille auttaa harkka ja aika.

Mukaan oli A pentueesta ainoa aktiivinen harrastaja Jonna ja Torsti ilmoittautuneet, Torsti metsästi viimeistä SERTtiä joka valioitumiseen vaaditaan, neljä edellistä on voitettu 1 sijalla neljästä juostusta kilpailusta, Hienoa!

Torsti ja parinsa tekivät komean kylkikyljessä tasaväkisen kiihdytyksen, alkupäässä matkaa kaverin hermottaisivat pettää ja Diski, Torsti rallatteli yksikseen siitä edespäin ja hienosti veti! Sijoitus alkuerän jälkeen 2 pistein 230!

Narttujen sarjaa oli ehditty juoksemaan vain muuta lähtö kun taivas aukeni ja vettä tuli kaatamalla ja kisat menivät tauolle. Varttitunnin sadetta autossa pidettyämme päätimme Auroran kanssa jatkaa matkaa, keskeytyksen ajasta kun ei ollut tietoa ja iltapäivän meno alkoi painaa päälle. :(


Kisat kuitenkin jatkuivat myöhemmin ja illalla palkintojen jaossa sainkin kuulla iloisia uutisia, Torsti oli juossut itsensä urosten 1 sekä voittanut 5 SERTtinsä, sekä Valioitunut Maastoista- Juhuu!!!


Onnea Jonna ja Torsti ! - Fi Kva-M-SuBa MM-2016 Bastillin Andy McRed 


Muistui mieleen omataktiivisemmat juoksuharrastusajatkin ennen lapsia, varsinkin Jeren kanssa oli aina mukava harjoitella ja ottaa osaa kisoihin, sekä maasto-että ratakisoihin, Jerehän ei ollut mikään iso uros, se kisasi juoksun lisäksi myös muutaman kerran agilityssä Medi luokassa, jossa virallisten mittausten jälkeen saa kisata kunhan säkä ei ylitä 43 sentin rajaa.

Silti tuo normikorkea otus alitti ensimmäisenä Basenjina 23 sekunnin maagisen rajan 280 metrin matkalla, 22.92 sek Helsingissä nurmella ja lähelle tuota aikaa päästiin myös Tampereen hiekalla 23.02 sek

Maastostahan tuo valioitui helposti kun viettiä riitti.

Uran ehkä eniten kaivelemaan jäänyt asia on 1 pisteen alitus Virossa, jossa siis jäimme pisteen päähän SERTtistä ja Valioitumisesta, dääm

Radalta sillä oli 30 juostusta kisasta 30-1 sijaa sekä näyttelyistä SERTti sekä SuBan Erkkarista ROP Käyttökoiratitteli.

Kaikkine piirteineen tuota otusta tulee usein muistettua lämmöllä, sillä kaiken mitä se teki, se teki aina 100% niin hyvässä :)  kuin huonossakin :/

Viron kisoista näpsy
 Jokatapauksessa yhteisiä reissuja/harkkoja ja kisoja tulee usein muisteltua sillä se oli se "Kerran elämässä sattuu kohdalle koira, jollaista toista tuskin koskaan tulee saamaan"


Kuvat C Rissa ja J Harju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti