maanantai 12. kesäkuuta 2017

Erkkari

Erikoisnäyttely vietettiin tänävuonna Lahdessa ja Basenji yhdistys täyttää tänävuonna 45 vuotta!!

Itse mietin tosissani kotiin jäämistä, tuomari kun ei ole mitenkään suurin fani Brindlelle värille ja alunperin ilmosin Essin vain kun Torstin piti myös osallistua, vaan miekkonen teloi osittain polven ristisiteet poikki pari viikkoa ennen Erkkaria,
Useamman ortopedin mielipiteen on Jonna käynyt hakemassa ja n 5 viikon levolla ja kuntoutuksella jalasta pitäisi tulla kuin uusi, siitä sitten keskikesällä kuulumisia miten meni.

Kaiken huipuksi lastenvahti jonka olin varmistanut ilmotessa, päättikin lähteä reissuun perjantaina. Tuntui olevan kaikki vastatuuleen. Jotenkin ei himoittanut noiden kolmen oman jälkikasvun kanssa näyttelyreissu ja useamman tunnin ajo, kun ei ne isännän kanssa olisi oikein remppaakaan voineet jäädä tekemään.

No perjantai yönä isäntä yllätti, Hän haluaa lähteä mukaan. No niin sitten lauantai aamuna pakattiin auto ja lähdettiin Lahtea kohti.

Reissusta ei sitten tullut yhtään hullumpi kun ensin ajettiin klo 11 näyttämään koira ja tarvittavat paperit ja poistuttiin näyttelypaikalta, nartut kun oli merkattu alkamaan vasta klo 15, Hyvin siis ehdittiin käymään Kärkkäisellä ostoksimassa, syömässä ja jäätelöllä, takakonttikirppiksellä.

Isäntä heitti minut ja koirat ennen klo 14 näyttelyyn ja poistui lasten kanssa lähellä olevan koulun pihalle leikkimään, minä taas pääsin vaihtamaan kuulumisia.

Etukäteen olen kuullut, että käyttöluokka on vain rupukoirille, moinen ihmetyttää koska ensinnäkin käyttöluokkaan päästäkseen pitää valioitua joko radalta tai maastosta ja samat arvostelukriteerit siinä pätee kuin tavan näyttelyluokassa, itse siis arvostan käyttöluokkaa paljon :)

Tänä vuonna narttuja oli ilmoitettu käyttöluokkaan kolme, yksi jäi pois ja toisen saadessa EH:n ja Essin saadessa ERI+SA olin aikas kuutamolla.

ROP Essi, Tuomarina Anneli Pukkila, VSP Coco


Essi oli myös BIS käyttökoira! VAU!!!!
Kotiin startattiin klo 16 jälkeen ja näkymä minuutin kuluttua siitä, eka jo pelistä pois, pitkä päivä niilläkin. Kiitos mukavasta päivästä ja loistavista järjestelyistä näyttelytoimikunnalle!
K:Rami Niva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti