perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kuvissa

Muutama viikko sitten kävin lapsien kanssa kuvauksessa Aulangolla, Tämän lapsilauman kanssa on oppinut arvostamaan kun ihmiset ovat ajoissa paikalla, samoin että itse on ajoissa paikalla. No taas olimme hyvissä ajoin liki tuntia ennen omaa aikaamme paikalla, vain huomataksemme että kuvaus ajat olivat liki tunnin aikataulustaan myöhässä.

Muksut ehtivät omaa vuoroamme odotellessa harrastaa keppitaisteluita, käpyjen keräystä, kukkien poimintaa etc ja kun meidän aika koitti viimeinkin, lapsista ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen, neiti minä-itse-tahtotila-3v ilmoitti ettei hänestä enään saa ottaa yhtään kuvaa, kun hän on tosi väsynyt, (Hän makaili valkovuokkokimppu rinnuksilla kuvauspaikalla kauniissa prinsessa mekossaan kuin Ruusunen konsanaan) niin häntä ei tosiaan kuvista löydy :( Einarikin selvästi harkitsi voisiko hänkin nostaa saman kortin esiin.

Noo ensikerralla olemme viisaampia ja otamme alkupään kuvausajan. Kuvista tuli ihan kivoja :)
5 kommenttia:

 1. Hei! Kauniita kuvia ja upeita nämä sinun koirat! Minulla on ollut basenji haaveissa jo pidemmän aikaa, ja kiinnostaisi tietää niistä enemmän sekä mahdollisista tulevaisuuden pentueista. Voiko sinuun olla yhteydessä esim. sähköpostitse? Yhteystiedot eivät ainakaan tältä sivulta osuneet silmään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi, alle jo kirjoittelinkin miten saa parhaiten kiinni :)

   Poista
 2. Hei,
  Ihania koiria ja ihania kuvia! Meidän perheeseen on suunnitelmissa uusi koira. Meillä on 2 bolognese naarasta ja niitä ennen oli bernhardilaisuros. Olemme tutustuneet basenjista kertoviin juttuihin, lukeneet rodusta ja olemme viehättyneet lukemaamme. Perheen 15 v tytär ja mieheni ovat kovia liikkumaan ja vaikuttaa siltä, että basenji pärjäisi tässä. Bologneset pärjää minulle. ;) Onko sinulla pentusuunnitelmia? Olisimme kiinnostuneita saamaan lisätietoa ja mielipidettä siitä sopisiko tämä rotu meille ja näiden meidän 5v koirien kanssa. Miten sinut tavoittaisi? t. Carita

  VastaaPoista
 3. Hei,ihania koiria, ihania kuvia. Me olemme haaveilleet basenjista jo pidemmän aikaa. Meillä on 2 bolognese naarasta ja niitä ennen oli bernhardilaisuros. Meillä urheilullinen ja liikkuva porukka ja besenji vaikuttaisi olevan 'täydellinen' tähän. Bologneset sopivat minun lenkkikaverikseni, mutta 15v tytär ja maratoonari mieheni tykkäisivät pidemmistä lenkeistä eikä vautikaan haittaa. Onko sinulla pentusuunnitelmia ja onko mahdollista jutustella tästä rodusta enemmän. Olemme suunnitelleet uutta koiraa perheeseemme. Asumme omakotitalossa. Terveisin Carita

  VastaaPoista
 4. Hei Carita, kokonaisuudessaan yhteystietoni ovat Suomen Basenjit Ry:n kasvattajalistalla näkyvissä, olen kerhon sitoumus kasvattaja, Mutta sähköpostitse bastillitgmail.com, tai tulemalla käymän meille Turenkiin pääsee samalla tutustumaan kotona tällähetkellä oleviin koiruuksiin, Essin, Astaan ja Ediin.

  VastaaPoista