maanantai 11. elokuuta 2014

Maailman voittaja

Marja-Leena oli ilmonnut Lempin maailman voittajaan eli sinne sitten suunnattiin ihmettelemään liki 22 000:nen koiran tapahtumaa.

Kaiken kaikkiaan reissu sujui jouhevasti ja liki tunnin jonotus ennen parkkiin pääsyä sujui joutuisasti letkassa. Sitä googleteltiin minkä maan kilpi kuului millekkin kirjainyhdistelmälle, pisin näkemämme oli Ukrainasta.

Kehässä oli mukavat matot, tosin kehä olisi puolestani saanut olla puolet isompi, mutta minkäs sille mahtoi moisen koiramäärän edessä. 91 basenjia oli hieno suoritus, vaikka itseä jäikin harmittamaan venäläisten puolesta sekä kaukaa brasiliasta saakka tulleen komean trikolorin uroksen puolesta, joiden luihu matkanjärjestäjä oli uskotellut koko poppoon olleen ilmoitettu ja kaikkien matkajärjestelyjen olevan kunnossa, totuus kuitenkin oli muuta :( Heillä piti olla yhteensä noin 15 koiraa ilmoitettuna. Myöhemmin selvisi, että muunkin rodun edustajia oli höynäytetty samalla tavalla, heille tosin asia selvisi vasat paikanpäällä, kun koiria ei löytynyt luettelosta, mm etelä Afrikasta liikkeellä lähtenyt husky :(


Kaikkeen sitä kanssa törmää, pahoitteluni heille! Ja toivottavasti syyllinen jää kiinni.

Komea Guri jää vuodeksi Moskovaan ja palaa sitten Brasiliaan :)Komeita koiria tuli nähtyä koko joukko ja hienosti meni suomalaisilla ROPpi ja RYP 4 sija sekä VSP! ROPpi-pentu ja Kasvattaja 1 sekä ROPpi veteraani sija, VSP veteraani oli Essin emän isä Ruben joka itse oli -08 Maailman voittaja, joten ei huonosti mennyt suomalaisilla! ONNEA!!

Lempi esiintyi todella nätisti, mamman puolueellinen arvio, että jopa pennuista kauneiten. Tuomari sedän mielestä, meillä on liian pyöreä rintakehä ja turhan kapea pää. Plaah...


Tuomari setä syynäsi tarkkaan.

Kaunis Lempi
Kiitos Marja-Leenalle makavasta seurasta, ostoksilta tarttui mukaan mm kahdet Rukan valjaat ja kolmet gripp italuttimet, mitkä eilen ajoin sinään 7 kilometrin remmilenkillä:) Aivan loistava ostos, vaikka tähän mennessä olen aina liputtanut nahkahihnojen puolesta. Sekä kassitolkulla herkkupaloja, raakaruokaa ja leluja :)

Kuvia löytyy TÄÄLTÄ
Kuvat Bastilli ja Heidi K
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti