perjantai 1. elokuuta 2014

Minkä nuorena...

. . .Oppii sen vanhana taitaa, vai kuinka?

Kuvissa menee Torsti (B. Andy McRed)


Kuvat omistaja Jonnan ottamia

Kuumaa on riittänyt ja oman haasteensahan se sitten tuo kisakoiran kunnon ylläpidossakin, eli meillä on käyty fillarilenkeillä vasta klo 22-23.30 välinsenä aikana kun elohopea on tipahtanut +15-20 väliin. Tuohon aikaan saakin sitten itseen ja koiraan kiinnittää jos jonkinmoista heijastinta ja vilkkuvaloa, kun ainakin täällä maallaa alkaa jo olla ihan säkkipimeää tuohon aikaan.


Huolta on muutenkin ollut matkassa.
Edin omistaja onnistui muutama viikko sitten  liukastumaan pesuhuoneesta märin jaloin tullessaan keittiössä tuolin päälle ja murtamaan kaatumisen yhteydessä vasemman käden keskisormen, jänne saattaa olla poikki ja sormi saattaa olla pysyvästi hoitovirheen takia menetetty (Seinäjoen lääkäri ei suostunut kuvaamaan vammaa, lähetteestä huolimatta), ortobedi tarkistaa käden viikon sisällä ja antaa tuomionsa, hoitovirheestä lähtee raportti eteenpäin. Samassa rytäkässä murtunut kylkiluu haittaa menoa, kun kunnolla ei lenkille sen kanssa pääse, vaan omistaja on hammasta purren tehnyt sadan metrin lenkkejä Tramalin voimin, tuo ei tietenkään riitä nuoren koiran menohaluja ja pääkoppaa tyydyttämään.

Lähipiiristä ei ulkoiluttajaa/ aktivoijaa ole vielä löytynyt huhuiluista huolimatta, nettiin laitoin muutaman ilmoituksen, katsotaan ottaako joku yhteyttä. Toki tuon ikäiselle riittää ihan vain haistelu ja löntystelylenkkeily ja uusien pusikoiden tutkiminen, maratoonaria emme ulkoilutusavuksi tarvitse :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti