torstai 10. huhtikuuta 2014

Kauko lomailee

Kaukon kanssa on mennyt hyvin, muutamatpissat ja kakat tuli alkupäivinä sisälle ja käytiinhän sitä pokkana mun vieressä pedissä pissalla, tosin pentuna siinä oli paperit, liekö muisti tehnyt Kaukolle tepposet.

Maanantaina uskalsin päästää Jeren Kaukon kanssa samaan huoneeseen, suhtautui neutraalisti mokomaan häntää heiluttavaan ja matelevaan ostukseen, niin kuin vähän ounastelinkin.
Nata pääsi tekemään tuttavuutta tiistaina ensin pihalla ja sitten sisällä, minä vaanin haukkana paikalla ja uhkasin laittaa Natalta nirrin pois jos edes katsoo pentua pahasti, sen mielestä kerran pois lähteneet pennut saisivatkin pysyä poissa, emäntä vaan on _toista mieltä_, ja hyvin on mennyt.

Keskiviikkona laitoin Naukan kantoreppuun ja taapersin viiden koiran kanssa lenkille, Kaukon ikäisen kanssa hihnalenkin pituus on max kilometri, vapaana saa viilettää niin paljon kuin kintuistaan jaksaa mennä eli pääsivät myös vapaana juoksemaan ja voi sitä riemun määrää kun aidat eivät porukkaa pidätelleet, Kauko ja Essi toimivat vuoroin jäniksenä muiden "ajaessa".

Vielä Kaukoakin uskaltaa vapaana pitää, sisu ei riitä yksin lähteä seikkailemaan ja pysyikin hienosti näköetäisyydellä ja tuli jokaisesta kutsusta ja vihellyksestä luokse. Vuoden iässä basenjeilla tulee tarve kokeilla omia siipiä ja se on otollisin hetki jäädä auton alle :/

"Hei kaverit! kertokaa miten sinne pääsee!?"Talouden pojat ilta arskaa ottamassa


Keskiviikko ja torstai olivat niin kauniita päiviä, että koirat viettivät ulkona 11-18 ja illalla olikin sitten väsynytä sakkia nukkumapaikkoja etsimässä.Talouden muilta koirilta katoavat viikset, ei nin mystinen parturoija.Nata joogaa, se ei muiden kanssa riehu.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää alkanutta viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti