tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kiirettä

Koiranpäivänä osallistuimme Riihimäellä pidettyyn Mätsäriin, mukana omista olivat Kauko, Lempi ja Essi. Sää suosi meitä, emmekä suiskaan olleet ainoat basenjit kisassa vaan kaiken kaikkiaan mukana olin. 10 kippurahäntää. Kauko sai vaihdikkaasta esiintymisestään huolimatta punaisen nauhan isäntänsä J-P esittämänä, Lempi sai sinisen ja tuomari moitti perä edellä kulkemisesta, sillä kun oli ihan muut mielessä...

Essi sai omassa ryhmässään punaisen, mutta kukaan ei yltänyt korkeammille sijoille, mukaan oli ilmoitettu päälle 400 koiraa, mikä yllätti järjestäjät täysin.

Perjantaina aamu kaffetta nauttiessa, meinasi juomat mennä väärään kurkkuun kun puhelimeen vastattasin ja ja puhelu alkoi "Kenneliitosta hyvää päivää.." Hetken jo mietin, että mitä pahoja olin tehnyt kun oikein kennelliitosta soittivat, mutta puhelu koskikin edellisen päivän mätsäriä. Olin voittanut toisen näyttelyn pääpalkinnoista: NÄYTTELYTELTAN!!! Jeee-eeee!

Nyt varmaan pitäisi intoutua niihin näyttelyihin(kin) ;)


Kauko pöydällä.

Askellajia valitsemassa...


Tavaraa on tullut ja mennyt ja kellon ympäri on hommia paiskittu

Maantaina alkoi pihassa myllerrys ja  keskiviikko aamuna taas jatkuu.
Essi on lenkillä kanniskellut kaulassaan emännän Samsungia, se piirtelee hienoja reittimerkkejä kartalle ja on mielenkiintoista tarkistettavaa, huippunopeudeksi laite sai n.44 km/ h ja pisin vapaalenkki tunnin aikana teki 6.5 km matkan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti