maanantai 11. toukokuuta 2015

Suunnitelmia


 Pentukyselyitä on jo tullut, mutta en ole itsekkään vielä päättänyt, onko meillä tulossa pentuja tänä vuonna.
Uros on kysytty, vastaus tassun pyyntöön on ollut myönteinen ja molemmilla on terveystestit voimassa ja kaikki jton ja omat kriteerit täyttyvät.

Kevät vaan on ollut niin työntäyteinen ja yllätyksiä kaikinpuolin täynnä, seuraavasta omasta pentueesta haluaisin jättää pennun kotiin.
Mutta en ole ollenkaan varma jaksanko tänä vuonna penturumbaa, basenjille kun yleensä syntyy enemmän kuin se yksi pentu, ja kaiken kun haluaa tehdä viimeisen päälle hyvin, käyttää pentuihin aikaa ja olla niiden kanssa.
Edelliset oli hyvin hoidettuja ja sosiaalistettuja ja niiden kanssa vietettiin aikaa tuntitolkulla päivittäin ja tässä kiitos seisoo, kaikki ovat hienosti alusta asti käyttäytyviä ja tasapainoisia koiruuksia. kahdella koiruudella jopa muutama näyttelykäyntikin, toisella ROP ja VSP plakkarissa kera kahden SERTtin.

Kuvassa Bastillin Andy McRed, Josefiina N kuvaajana :)


Essin kanssa on ylläpidetty peruskuntoa ja pikkuhiljaa kasvatettu kisakuntoa. On kaksi asiaa mitä en halua koirista sanottavan ulkomuodon puolesta ja johon omistaja voi vaikuttaa, huomautukset pitkistä kynsistä ja huonosta kisakunnosta, pieniä asioita jotka on helppo saada kuntoon.
Toki myönnän, että muutaman kerran on ollut vesisadepäivän päätteeksi illalla kun on saanut muksut yöpuulle niin itseä tosissaan ottaa niskasta kiinni, että on saanut aikaiseksi painua koiran kanssa juoksulenkille, eikä vällyjen väliin maate.

Puoli ykstoista yöllä, ei ole paljoa muita liikenteessä kuin me ja puput

Essi tapasi elämänsä ensimmäistä kertaa Hevosia, hevosmätsärissä

Ilmiantokello kaulassa, on muuten mielssä ainoastaan riistannosto :)
Neiti puoltoista vee, alkaa olla aika "minäitseeitartteauttaa" neiti


Kaks Brindleä ja yks punaturkki vapaana viilettämässä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti