torstai 28. toukokuuta 2015

Tiistai harkkaa

Tiistaina tehtiin Mallun ja muksujen kanssa iltareissu Hyvinkään harkkoihin, Essin olin luvannut pariksi Almalle radalle, likat on ennenkin juosseet hienosti yhdessä maastossa ja käyttäytyneet siivosti niinä muutamana kertana kun ovat tavanneet.

Alma vei ratajuoksun ihan 0-6 jalkoja sillä riittää, mutta Essi kipitteli maaliin koppa kaulalla roikkuen, tais olla päivän teema, Badukin tuli maaliin omassa soolossaan ilman koppaa.

Ja minäkun vielä ennen kopitusta laitoin pykälän kireämmälle kuin yleensä, onneksi likat oli ihan siivosti maalissa, niin kuin yleensäkkin:)

Levähdyksen jälkeen Essi juoksi vielä rinksan Lempin kanssa maalissa, joka juoksi kyllä hienosti, mutta sillä taisi olla enemmän mielessä mutsissa .roikkuminen kuin pupun jahtaaminen, maalissa se ei suonut ajatustakaan "pupulle" vaan antoi mutsille niskahieromtaa.

No jos ensi kerralla sitten enemmän puoua ja vähemmän mutsia?

Kivaa oli ja muksut ja koirat oli kiltisti :) ja seura hyvää, otetaanhan uusiksi joku kerta!

http://heartshaped.kuvat.fi/kuvat/Rata,-+ja+maastojuoksu/Luhtilaukkaajien+viehetreenit+IV/093.JPG

Keskiviikkona koettiinkin jänniä hetkiä aamulenkiltä palatessamme, monet kerrat olen naureskellut tuon lenkkipolun varrella olevan mäennyppylän nimeä, Käärmesmäki, pah ikinäei oo siellä käärmeitä nähty, mutta tänään oli sekin kerta ensimmäinen, koirat ei edes mokomaa matoa huomannut ja ne sai helposti siitä ohi, emännällä oli jännät paikat, missä mokoma mato oli ollut piilossa kun aiemmin samaa tietä mentiin päinvastaiseen suuntaan?!



Torstai olikin sitten lämmin päivä ja pysyin suosiolla poissa tuolta kuivalta ja kuumalta hiekkatieltä, saas nähdä millon sinne seuraavan kerran uskaltautuu, Kuvan matoa ei vahingoitettu, vaikkei rauhoitettu olekkaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti