sunnuntai 18. toukokuuta 2014

DVM-14

Perjantaina oltiin illansuussa kisapellonlaidalla, auto saatiin hyvin parkkiin ja sää suosi, pimeää tuli vasta klo 1 aikoihin yöllä ja aurinko paistoi kirkkaasti jo 5. Omaan tahtiin sai tehdä aamupalaa ja odotella omaa vuoroa.

Rata oli pitkä,siinä ei pohjanmaalle tyypillisesti ollut ainoatakaan nyppyä, vaan iso lato ja ruohosaareke keskellä.

Jere juoksi todella komean alkuerän yksikseen, ei oikomisia vaan täysillä mentiin, pisteet silti vaatimattomat 208.

Essikin juoksi yksikseen ja pelkäsin, että kun kaveria ei ole niin nopeus tai ketteryys ei tule niin hyvin näkyviin, ja vaan tuppaa olemaan että yksin juoksevat saavat yleensä vaatimattomammat pisteet kun kirittäjä puuttuu.

Vaan mitä vielä, komea juoksu josta palkittiin pistein 241!

Finaalissa Jere juoksi ensimmäiset 100 metriä komeasti, viehe vedettiin ruohomättään vasemmalta puolelta, herra oikaisi oikealta, vieheen vetäjä kiihdytti ja perässä tuleva Cisse osui pojan silmiin, ilmeisesti oli siis Cissen vika sen mielestä loppumatkan juoksi kaverin kannoilla ja viimeisellä pitkällä suoralla juoksi kaverin kiinni ja päätti maksella kalavelkoja.

Sieltä sitten tuomari setä nappasi molemmat kainaloon, ja kertoi sinisen jahdanneen kaveria jo melkein alusta.

Tähän jää tämän pojan kisat, ei viitsinuorempia, eikä vanhempia kiusata epäurheilijamaisella käytöksellä, Jeren molemmat uran diskit ovat tulleet brindlen uroksen kanssa, värirasisti vai sattumaan, tiedä sitä sitten...

Essi paineli todella mallikkaasti finaalissa, vieheelle ei kaveri sitä päästänyt, mutta mammapäästi ja sielläsitä sitten tapettiin takapuolet pystyssä.

Palkintojen jakoa saatiinkin sitten odotella 8 asti illalla, ja yllätys oli mieleinen kun Essi mantteloitiin Derbyn parhaana, kera ensimmäisen maasto SERTtin, mitalin ja pokaalin! HIP HIP HURRAA!!Kotimatkalle lähdettiin suosiolla vasta sunnuntai aamuna ja napattiin Kauhajoen kupeesta EDI kyytiin, poika majailee meillä ajan X.

Edi, ikää 5.5 kk

Sumea kuva, mutta ääriviivat näkyyEnsin oli mulle teatraalisesti, en tunne sua! Mutta kun kotiin päästiin, niin voi sitä matelun määrää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti