maanantai 12. toukokuuta 2014

Lisää aikaa

Siltä ainakin tuntuu. Viime tiistaina alkoivat harkat Hyvinkäällä sää oli tavan mukaan vaihteleva ja jonossa oltiin 45 minsaa ennen lipunmyyntiä.

Tuntui olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että paikalle valuvat immeiset katsahtivat ensin jonoa, "ompas paljon väkeä" ja sen jälkeen katse alkoi haravoimaan jonoa tarkemmin, olisiko joku kumminkaimansiskonkissanristiäiskaveri jonossa jonka kylkeen voisi ujuttautua tai onka saisi ostamaan itselle lipun kun jono on jo niin pitkä.

Onneksi saimme kuitenkin suht hyvän numeron 14, 350 matkalle.Tunnin verran vain meni jonotellessa omaa vuoroa, kiitos taas ikihonka Penan ja Kallen luotsatessa harkkoja.

Jere ja Essi juoksivat samassa lähdössä ja itsellä oli mielenkiinto korkealla, koiria on liikutettu säännöllisesti ja ne ovat vapaana olo lenkeillä päässeet väliin elävänkin riistan perään.

Koppilähtö oli edelleen Jeren vahvin osa, mutta siihen se sitten jäi. Jo ensimmäisessä mutkassa näki ettei se juokse täysiä vaan himmailee niin kuin kahdessa edellisessä kisassa Tampereella ja Hyvinkäällä 2012.

Essi ei uskaltaitunut siitä ohi vaan tyytyi juoksemaan heti takana, kunnes maalisuoralla keräsi rohkeutensa ja rynnisti ohi, aika oli likemmäs 34 sekkaa maaliviivan ylityksessä. Molemmat koirat tappoivat innolla viehettä.

Kumpikaan ei ollut henkästynyt juoksusta, ja palasivat normitilaan lyhyellä liikuttelulla. Tekopupu vaan ei enään herätä samanlaisia intohimoja Jeressä :/

Keskiviikkona käytiin Tuija ostoksilla, ja nyt niitä on sitten kaksin kappalein pihaan istutettuina ja muutenkin pikkuhommia taas tehty.

Viikonloppuna haettiin asunto-auto pihaan, sillä kun on tarkoitus startata Vaasan maastoihin tulevana viikonloppuna. Täytyy se vielä talvenjäljiltä huoltaa ja pakata, uusi häkki sopi paikoilleen kuin valettu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti