lauantai 31. toukokuuta 2014

Harkkaa ja tapaamista

Keskiviikkona osallistuin Essin ja Edin kanssa Hämeenlinnassa näyttelyharkkoihin, Edin kanssa harjoittelin lähinnä hihnassa nätisti liikkumista muiden koirien läsnäollessa.
J-P mukana Tullut Aino tyttö pääsi harkkoihin osallistumaan Essin avustuksella, nuo kaksi olivat toisilleen vieraita, mutta niin vain pystyi taas heittämään Essin vieraan ohjaukseen, on se vaan eri hieno tyttö,
Harkkojen lomassa tuli liikutettua vielä Kaukoa, joka oli saanut lisää massaa ympärilleen ja näytti entistäkin komeammalta.
Lempi liikkui namin perässä yhtä ahnaasti kuin ennenkin, sekä tuli juostua vielä kolmen muunkin basenjin kanssa, liikuntaa siis emännällä riitti.

Torstaina osallistuimme perinteisille SuBan pentutreffeille, meiltä osallistumaan lähti Edi, Lempi ja Kauko huoltojoukkoineen.

Tilaa oli niukalti koirien liikkua ja viimevuonna mukana olleet, kommentoivat taas entistäkin ahtaampia oloja. Saman katon alla olisi myös ollut vapaana 220 neliön tila, mitä pääsi kätevästi ihastelemaan ostoksien yhteydessä, toivottavasti esimerkiksi tuo tila saataisiin käyttöön ensivuonna?
Matka meiltä kun oli kuitenkin kun oli vielä koirakoulu kompassiin järkevän mittainen, 100 km suuntaan.

Mutta mukava oli tavata vanhoja-ja uusia tuttuja ja nähdä uusia koiria sekä huoltojoukkoja! Puhumattakaan mahtavasta ruoka-ja juomatarjoiluista, sekä seurasta!

Kauko ihastui Pore-poikaan, ja harjoittelin lisääntymistä innokkaasti seuralaisensa kanssa. Edi taas ihastui eksoottiseen Ender-neitoon, jonka minäkin olisin voinut napata kotiin vietäväksi, niin ihastuttava hän oli. Lempi taas tuntui olevan suuressa +24 koiran laumassa vähän pallohukassa, mutta käyttäytyi hienosti, muutama arkakin pentu kun joukkoon mahtui, mutta suurin osa käyttäytyi sosiaalisesti sekä toisten koirien, että ihmisten kanssa.Edi ja Ender tyttö


Kaukokin löysi seuraa ;)

Edi kysyy selvästi, Saanko luvan?Kuvat Pauliina Ylitörmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti