sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Luhtisaalistus

Vietettiin helteisen kuumassa säässä, koirien nesteytykseen piti keksiä kaikenmaailmaan poppakonsteja, pelkkä vesi kun ei maistunut, luiden keitinlientä ja hyytelöruokaa laitoin sekaisin veteen, niin sitten upposi omaan sakkiin.

Juuri ennen juoksujen alkamista yksi kilpailijoista meni veteläksi, uupui siinä määrin ettei jaksanut läähättää tai pysyä kunnolla tolpillaan, suuri epäilys kevarille, lähimetsä vilisi hyttysiä, kyytablettia nassuun ja varjoon, eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen kotimatkalle. Onneksi toipilas oli oma normaali itsensä jo seuraavana aamuna.

Essi juoksi hienon alkuerän, mutta pisteitä nihkeät 221, mutta sillä mentiin alkueristä johtoon. Finaaleita saatiinkin sitten odottaa useampi tunti, joten oli entistä tärkeämpää saada koirat varjoon, koirien häkkituulettimet huusivat täysille, autossa kaikki ikkunat auki, vaikka koirat olivat varjossa peräkontissa, kontti tietenkin auki.

Finaalissa Essi juoksi mukavan parin kanssa, tytöille tuli mutama lähiohitus, kummankaan pää ei kääntynyt, eikä kumpikaan oikonut, vieheelläkin oltiin nin kuin kaksi saman perheen koiraa ja keskityttiin vain vieheeseen, ei ainoatakaan murahdusta tai kyräilyä, lisää tuollaisia juoksupareja!

Palkintojen jaossa napsahti 1 sija ja päivän ainoa basenji SERTti, loppupistein 452! :)

Essi ja poikansa Edi kisan jälkeen kotona, jossa oli ihanan viileää
Kiitos kaikille seurasta, ei päässyt päivä pitkäveteiseksi ja Edille riitti pitelijöitä ja rapsuttajia, kun mamma juoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti